FAház

FAház

Soha ne bízz a szakemberek ígéretében!

2017. szeptember 23. - dulig

Ez egy rendhagyó bejegyzés lesz. Nem lesz benne kép! A poszt azért született meg, mert már elegem van abból, hogy a szakik megígérik, hogy ekkor meg akkor jönnek és aztán meg nem, vagy jönnek de csak a fél munkát végzik el. Lássuk, hogy mivel van gondom:

1. villanyszerelő:

A villanyszerelőnek szóltam már többször is, hogy csinálja meg végre a bejövő kábelnek a csövezését, valamint az emeleti fürdőszoba és tároló spot lámpáinak a vezetékezését és fedődobozait. Hiába hívom, sms-ezek, nem jelez vissza. Aztán másik számról felhívva már persze felveszi. Megígéri, hogy jön. Jött is, de a bejövő kábelezést megint nem csinálta meg.

2. ácsok:

Ők három hete nem jönnek, pedig hiányzik a vécé mögött a lambéria, a vécében, az emeleti fürdőben a gipszkarton. Ezek nélkül nem tudom megcsinálni a padló szigeteléseket. Úgy volt, hogy ők is jönnek hétfőn vagy kedden. Nem jöttek.

Csütörtökön kellett volna jönnie az esztrichesnek, akit le kellett, hogy mondjak a fent említett munkák el nem készülte miatt. Most a kivitelező fog betonost szerezni, ha végre befejezik a félbehagyott munkát. Kezd ebből már elegem lenni...

-g-

A bejegyzés trackback címe:

https://nadirigo-fahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr1712888248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása